top of page

MobiUs

 

MobiUs is opgericht in 2007.  MobiUs is vanaf het begin betrokken geweest bij initiatieven gericht op maatschappelijke ontwikkeling en empowerment van mensen.

 

Gestart als aanjager van de Nederlandse energietransitie, lag de focus op het mogelijk maken van duurzame mobiliteit voor iedereen.

 

Vanaf 2014 is dit verschoven naar de ontwikkeling van mensen. Het eerste project was het opzetten van een Learning Community Space in Rotterdam om de sociale mobiliteit van immigranten te ondersteunen.

 

Vandaag de dag richt MobiUs zich op het vergroten van het vermogen tot samenwerken van mensen, gemeenschappen en organisaties om onze kwaliteit van samenleven te verhogen.

Ons gezamenlijke doel is om het leren van mensen te bevorderen en te voeden. Op een manier die hun innerlijke wijsheid naar boven brengt, zodat ze hun eigen betekenisvolle manier kunnen ontwikkelen om bij te dragen aan de samenleving.

Onze speciale interesse gaat uit naar Commons-initiatieven.Veel onderwerpen, zoals de voedselvoorziening, energie, water, zorg voor de natuur, etc. maakten ooit deel uit van een Commons: dat wat van ons samen is en waar we samen voor zorgen. Deze manier van denken levert in onze ogen een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van onze kwaliteit van samenleven.

Safe, Secure and Caring zijn kernwaarden waar we naar leven. Zowel in ons aanbod als in de manier waarop we de ontwikkeling van initiatieven benaderen.

Mensen

P1030849.jpeg

Robert Kramps

Robert, opgeleid als fiscaal jurist, ontwikkelde al op jonge leeftijd een warme interesse voor mens- en organisatieontwikkeling. Hij werkte 15 jaar voor internationale adviesbureaus, de Nederlandse overheid en als trainer geweldloze communicatie. Sinds 2007 is hij zelfstandig ondernemer en verdiept hij zich in de beoefening van Reiki en systemische ontwikkeling. Zijn passie is het creëren van regeneratieve organisaties en het ondersteunen van mensen in het bijbehorende ontwikkelproces.

Organisatie

Bestuursleden MobiUs Foundation

Frits Hermans (voorzitter)

​Robert Kramps (bestuurslid)

Financiële steun

MobiUs Foundation wordt privaat gefinancierd. We verwelkomen donaties, legaten en kapitaal, omdat ze zorgen voor de lange termijn inzet die nodig is voor de onderwerpen waar we aan werken. Stichting MobiUs is momenteel bezig met het aanvragen van de ANBI-status.

Triodos bank, rekeningnummer: NL 12 TRIO 0320 1932 33

 

KvK: 27303492

Contact

Stichting MobiUs

Stadhouderslaan 9
2517 KV Den Haag
Nederland
Robert Kramps

T: +31 (0)6 29458066

E: robertkramps@gmail.com

Schrijf je in voor onze mailinglijst

Uw gegevens zijn succesvol verzonden!

bottom of page